Teleco op de CMT Beurs in Stuttgart

Teleco op de CMT Beurs in Stuttgart

Aan de verwachtingen is ruimschoots voldaan. Uit een persbericht dat door de persafdeling van de beurs CMT te Stuttgart is verspreid is gebleken dat er twee nieuwe records zijn behaald. Het aantal bezoekers heeft 241.000 personen bereikt terwijl het aantal exposanten meer dan 2000 bedroeg. Dit toont aan dat de Duitse markt blijft stijgen.

Bij deze gelegenheid had Teleco een bijzonder gezellige stand gebouwd om alle nieuwe producten voor het seizoen 2015 te presenteren: van de antennes met automatische richtfunctie met SMART systeem en de televisies met ingebouwde ontvangers tot de nieuwe familie airconditioners DualClima 8400H.

Een deel van de accessoires was ook te vinden bij de stands van de belangrijkste internationale fabrikanten zoals Dethleffs, Hobby, Carthago en Concorde.

Op die manier heeft Teleco nog weer eens bewezen een bedrijf te zijn dat een referentiepunt is in Europa voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid van de accessoires die het bedrijf al sinds veertig jaar ontwikkelt en maakt.

CMT 2015CMT 2015CMT 2015CMT 2015CMT 2015CMT 2015

Teleco op de Movera-Infoshow

Van 9 t/m 10 december heeft Teleco deelgenomen aan de belangrijke Movera-Infoshow, een evenement dat alleen geopend is voor de vakmensen uit deze branche.

Het bedrijf was aanwezig met een stand van ruim 80 m² waar het hele assortiment automatische FlatSat SMART antennes, de airconditioners van de DualClima serie met warmtepomp, de ECO-energy generatoren en het navigatiesysteem met Truck functie was uitgestald.

Movera 2014Movera 2014Movera 2014
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie